Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Zarah Leander

Av Ann-Britt - 22 juni 2009 10:53

Det var sent igår när jag bloggade och Sarah heter Zarah, kom jag på lite senare och när datorn var avstängd. Måste ju rätta detta innan "någon annan" retar upp sig på min dåliga staving.
Förhoppningsvis finns det en video med sång här också. Min dator är utan högtalare så jag har ingen aning om vad jag lagt in här... Hm, lite riskabelt.

Sången ligger i linje mned Ingelas "ridsång".

Jag sitter med mina kräftfärgade överarmar och ojar mig över solen. Som tur var hade jag en kylande och läkande gelé hemma och den användes flitigt sent igår kväll. Hur dum får man vara... Men jag tycker att jag är ju ute från morgon till kväll och borde tåla lite bestrålning. Måste varit ovanligt tunt ozonlager vid Krapperup.

Strunt samma, så trevligt som vi hade det var det väl värt lite flagande hud framöver.

 
ANNONS
 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

22 juni 2009 18:40

Den allra äldsta stavningen är rätt och slätt- Sara det kör jag med;) Zarah var en revypromadonna som behärskade både sång och taltekniken, ofta blandade hon -och gav;)
Trevligt sto därovan och med spanskt menar du förstås knälyften?

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ann-Britt

22 juni 2009 20:02

Jo, knälyften menar jag och dessa behärskar den lille plutten. Mamma är inte heller så dum. Du skulle se henne när hon verkligen ger järnet...

 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

24 juni 2009 08:06

Du rider väl? Det måste vara härligt på såna hästar!

http://www.barasaras.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se