Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

Namngivna föl

Av Ann-Britt - 20 juni 2009 11:17

Nu har vi äntligen satt namn på alla våra föl. Aguilas son heter Capitano-G och Dulas lille heter Rombo-G.

Rombo har en stjärn som på håll liknar ett ruter ess och ruter på spanska är romb. Därav namnet alltså. G står för Gustavsborg PRE.

Dessutom finns det bara fyra Rombo till i världen och bara en Capitano. Det är inte lätt ska jag säga att hitta på originella namn. Speciellt hingstnamn är svårt. Ston kan få ett sött namn och det håller hela vägen upp i vuxen ålder. På en hingst ska man försöka tänka ut hur han ser ut när han väger 600 kg och står och brölar efter ston. Då får det inte var för snuttegulligt namn...

Idag är det Sommar på radio och Ingvar Kamprad inleder. Det blir alltså till att ta plats i en skön stol och bara sitta och lyssna. Jag tycker att det är så trevliga program.

Vi firade midsommar med makens pigga 84-åriga pappa och särbo. Det är ett härligt par och "tyvärr" piggare än vad vi är. Det är ute på så himla mycket kul. Nu har de köpt sommarkort på tåget och kuskar Skåne runt. Men vi har några år på oss att piggna till. Om 30-35 år får ni läsa min blogg när jag är på någon jorden-runt-kryssning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se