Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

Dagen efter en vinprovning

Av Ann-Britt - 28 maj 2009 14:09

Men, nu börjar jag nog bli lite gammal för jag känner mig skör idag, trots att vi inte drack så väldans mycket igår. (Jaså, ska man spotta ut?? Näh, inte i Sverige här sörplar vi i oss allt som bjuds med alkohol i...)

Vi fick prova fyra olika druvor och Berne hade valt riktigt goda viner till oss. Jag var tvungen att hålla matlagningen på en ganska okryddig nivå och det blev ost/skinkpaj som tilltugg. Maten fick inte ta över vindoft och smak.

Vi gjorde en blindprovning och skulle försöka pricka rätt druvsort. Tänka sig jag hade alla rätt. Men på frågetävlingen gick det lite sämre... Hur tusan ska jag kunna veta vilket som är Kinas största vintillverkare. Attans Berne, så svårt det blev där då!

Om två veckor blir det rött vin och då ska jag ta det lite lugnare. Huvva...


Förresten, inga bebisar idag och det lär ta några dagar till ser det ut som. Så vi kan sova lugnt över helgen tror vi.


 
ANNONS
 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

28 maj 2009 15:01

Attans också att allt som är gott ska vara så...svårsmält;)
Det kanske blir föl och gässlingar på samma gång.

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Evisen

Evisen

28 maj 2009 15:48

Vinprovning!! Låter kul! Fast jag håller mig till det röda!! Ok, inga föl ännu! Då återkommer jag och kollar!!

http://www.metrobloggen.se/evisen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se