Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 28 april 2009

"Sommaren" är här

Av Ann-Britt - 28 april 2009 17:42

Helt underbart, 22 grader varmt minst! Kenneth klipper gräsmattan, som redan vuxit sig lång och oregerlig.

En ny bild på Aciano och en på hans vackra mamma. Han har fortfarande en liten svullnad i sitt söta ansikte, men det är mycket bättre. Jag tror nästan att Ninfa rullat sig och larmat till honom. Han var väldigt försiktig idag när hon tumlade runt i hagen och han aktade sig noga för hennes ben när de ven runt öronen på honom.

Ami, vår hovslagare, har varit här och verkat hela gänget. De var riktigt duktiga idag, t o m åringarna. Noblezas problemhov (hovböld) är fin nu och kommer att bli helt perfekt nästa verkning.

Nästa gång Ami kommer ska det finnas tre föl till i stallet.

Ikväll ska jag bort och titta till Dixi. Tar förstås kameran med mig. Hon ska föla den 17 maj, men verkar förbereda sig redan. Lite väl tidigt, så det måste vi kolla.

 
ANNONS
 
Evisen

Evisen

28 april 2009 20:46

Ja det ser verkligen somrigt ut!! Härliga bilder och vad fin fölisen är!! Man kan väl säga så att ridbyxorna var förstora redan innan Reisen :o) Och då var det kallare så jag hade chaps på mig och underlättade!!
.
Det är så roligt med Figaro! Jag tror det bor en riktig buse där inne som bara väntar på att komma ut i takt med att han blir smalare och får kondition!! Igår busade och bockade han i ridhuset så ena skon åkte av! Kram!

http://www.metrobloggen.se/evisen

 
Ingen bild

Ann-Britt

29 april 2009 08:37

Det var ju synd med Riesen... Jag såg fram emot en diet som skulle bli riktigt kul att prova på.
Härligt med Figaro!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se