Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Corredor åker

Av Ann-Britt - 30 mars 2009 15:09

Nu har vår lillhingst åkt iväg mot sitt nya hem! Han stod och väntade vid grinden när vi hämtade och sedan gick han rakt upp i transporten utan att tveka en sekund. Han blev i och för sig lite ledsen när han förstod att mamma inte skulle resa med honom, men han får snart sällskap i transporten av en jämngammal häst. De skulle hämta upp en till i Halmstad.

Mamma Ninfa har kallat några gånger på honom i hagen. Det gjorde hon inte förra året när Indio åkte. Men jag tycker att Corredor och hon har haft ett "tightare" band. De har gått mycket tillsammans även nu när han inte diade. De har också stått och kliat varandra en hel del.

Ninfa går annars mest för sig själv.

Ninfas mage har ändrat form nu och juvret börjar fyllas ut. Så nog märks det att hon bara har ca 2 1/2 vecka kvar. Hon fölade några dagar tidigt i fjol och några dagar sent förförra året, så vi har inte mycket ledtrådar där inte...

 
ANNONS
 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

31 mars 2009 08:42

Jaha (apropå synkronism), då får vi se vad vårt sammanträffande i cyberrymden medför;) Flott transport där åker han som en prins. Kikade in på Hoas hemsida, riktigt intressant och trevlig med flera bra videosnuttar. Det där har jag kvar att lära..bl.a.!
Ha en skön dag utan saknadens tårar.

http://barasaras.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se