Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

Åringar och Figaro

Av Ann-Britt - 28 mars 2009 14:52

Jag fick mail från Lotta och hon berättade att resan gick bra med Figaro. Han var helt cool när han kom fram. Härligt! Det känns förstås också skönt för oss att lämna iväg en häst som villigt går upp i transporten och som beter sig lugnt och fint.


Hästarna fick gå i "stall-nära" hagar idag, eftersom jag är ensam vid insläpp. Det tar lite tid att promenera hela vägen ner till stora hagen, även om det går bra att ta dem parvis. Men det är halvt deprimerande med den grå bakgrunden när jag fotade. Men, men det är väl såhär det ser ut hos de flesta hästägare vid denna årstid.

Corredor är nästan lika stor som sin mamma nu.

Azora blir allt mer lik storasyster, Alissa.
Jag fick ett foto från Lotta på Figaro, hemkommen till nya stallet.

 
ANNONS
 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

28 mars 2009 17:51

Hej Ann-Britt och tack för beröm av foton på min blogg, jag har faktiskt knäppt dem själv.
Betydligt enklare med stillbilder* än med levande djur som hästar. Ser att du har flera mycket vackra sådana och säkert en dröm att rida. Jag har haft 2 lippar som kanske påminner lite i rörelsemönstret.
Snart får ni grön bakgrund i Skåne medan vi här på Dal får tåla oss lite längre;)
Allt gott!

http://www.barasaras.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se