Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 1 mars 2009

Sitsträning, Feldenkrais, Mindfulness eller vad du vill...

Av Ann-Britt - 1 mars 2009 12:03

Dynamisk sitsträning Så kallas kursen som Lotti Zetterberg och jag kommer att hålla tillsammans på Gustavsborgs Gård, Gunnarstorp.  Lotti är Auktoriserad Feldenkraispedagog och jag är ridterapeut, med flerårig erfarenhet av TTEAM och feldenkrais. Lotti kommer att ha med sin brits och arbeta enskilt med alla deltagare samt hålla grupplektioner. Jag ansvarar för ridpassen. Teori ingår också i kursen. Vi riktar oss till dig, som önskar fördjupa dig i hur du kan utveckla en dynamisk sits i balans.Du som vill få bättre kroppskännedom samt bli smidigare. På köpet blir du både gladare och säkrare som ryttare och kan få hjälp att komma bort från gamla mönster. Lotti och jag utgår från våra erfarenheter och sättet att jobba på påminner mycket om det nu så populära Mindfulness-tänkandet.
Vi stressas idag av förväntningar, både från oss själva och från andra och oroar oss ofta för allt som hänt eller ska hända. Vi glömmer bort att leva i nuet och njuta av stunden med vår häst.  

Vi överöses av information, men den här kursdagen/helgen kan vi unna oss att släppa alla prestationskrav och bara vara i det som händer nu utan att värdera det.

Detta är utkast till kursen vi ska hålla och information om priser och tider kommer snart på min hemsida.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se