Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Hästar till salu

Av Ann-Britt - 28 februari 2009 16:16

Vi har beslutat oss för att sälja Alissa och Figaro.

Alissa vill vi sälja till någon som vill rida eller köra och visa upp henne efter hennes fina kapacitet. Inte ”bara” bli ställd i avelsboxen direkt. Hon är en rolig tjej med mycket gas, men också med fungerande broms. Nog så viktigt! Jag tror att hon har massor att erbjuda. Hon har gått en kurs i Akademisk ridkonst och var jätteduktig. Lyssnade så fint.

Figaro hade problem med en hovspricka förra året och eventuellt hade han en fångsläng. Han var på tok för tjock. Detta innebar att han inte har varit igång i vinter, men nu är han pigg igen och har även tappat en del vikt. Hans hovar visar inga tecken på fång.

Han är min älskling och det här är ett svårt beslut. Därför är vi otroligt noga med vem som får köpa honom. Vi vill att han ska få stanna hos den som köper honom. Han är mycket vänlig och okomplicerad. Det finns bra gång att plocka fram, men det kräver lite jobb.

Det är tuffa beslut att ta, men jag unnar Figaro ett roligare liv än vad han har här i ensam hage. Vi vill inte släppa honom med våra avelsston och han tycker inte att det är roligt på sommaren när stona försvinner, runt hörnet, ur sikte och han går ensam kvar. Då lider jag med honom.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cilla

11 mars 2009 12:48

Ska ni sälja Figaro???
Åååååh.... om jag bara hade tid med honom!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se