Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

Hälta igen!

Av Ann-Britt - 25 februari 2009 22:19

Igår var Nobleza halt igen och jag kände dysterheten lägga sig som en blöt grå filt över mig. Vi trodde att hon vrickat sig igen.
Idag var hon lika halt. Värre på hårt underlag och mycket bättre i ridhuset. Kenneth tjatade på mig om det kunde vara något i hoven, men jag hade ju kratsat flera gånger. Turligt nog så löd jag honom (för en gångs skull) och tvättade och kratsade igen och skrapade med en hovkniv. Jag hittade då en präktig "skattgömma" vid hovväggen. Troligen är det alltså en hovböld på gång.

Inte kul det heller, men betydligt bättre än en vrickning. Så nu står vår lilla gumma med inplastad hov. Animalintex och plastpåsar om det hela ska kanske dra ut skiten tills imorgon.

Hon är så söt. Hon låg ner i boxen och lät mig lysa med ficklampa och greja lite till nu ikväll. Hon har sådan tillit.

Det är himla skönt att ha gått en barfotakurs och kunna göra lite själv. Den där värsta panikkänsla infinner sig inte med en gång. Nu hittade vi problemet och förhoppningsvis så slipper vi öppna upp mer. Annars får vår kära Ami komma hit och karva.

Vi håller tummarna!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se