Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Brödbak och bokföring

Av Ann-Britt - 23 februari 2009 15:52

Idag får jag en stor guldstjärna av mig själv, för nu har jag lämnat bokföringen till revisorn och vi kan alltså göra klart allt inför deklarationen i mycket god tid. Jag sköter vår bokföring och det är riktigt intressant att ha kollen själv. SPCS-programmet har underlättat livet otroligt. Det är alltid en stor, tung sten som faller från axlarna när pärmarna är iväg. Så börjar man bara på ett nytt år...

Ni som gillar att baka eller bara att äta gott bröd måste titta på Camilla Plum klockan 19.30 (TV 2 tror jag). Jag har följt "Boller av stål" på dansk TV och ser t o m repriserna nu. Men jag förstår bara hälften av vad hon säger så nu ska jag se den svensk-textade varianten och begripa allt!!!

En härligt frejdig dansk dam med ett lika frejdigt rörigt hem och hon bakar vidunderliga bröd. Jag skulle få panik av att bearbeta de lösa degarna, som ibland rinner omkring på bakbordet, men hon får alltid ihop dem. Hon använder aldrig några bakmaskiner utan gör allt med händerna. Det ser dessutom så lätt ut.


 
ANNONS
 
Ingen bild

TRINE ALBRECHT

23 februari 2009 20:39

Takk :-) jep det är jag där i bakgrunden på bilden. En liten kommentar till "Plum"- Hun har i många år varit Danmarks färgklick "no 1"- härlig kvinna. Mvh Trine

 
Ingen bild

Ann-Britt

24 februari 2009 18:19

Har du vågat dig på att baka nåogt av dessa fina bröd? Jag är sugen på att prova "Nix-pille-brödet", men vet inte om jag fixar den lösa degen.

 
Ingen bild

Trine Albrecht

26 april 2009 00:45

misslykkas det, är det jo bara att slänga och testa igjen :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se