Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

Putte och Tiger, en presentation

Av Ann-Britt - 17 februari 2009 16:27

Putte och Tiger är bröder och 6 år gamla till våren. Helt ofattbart att de varit hos oss så länge. Konstigt att inte jag blivit sex år äldre under tiden??!!

De är världens kelgrisar och Putte är också världens mattjuv. Han håller sig framme på alla kurser och hoppas att vi ska glömma att sätta in ost och margarin i kylen när vi går in i ridhuset. När han är helt desperat så kan han även försöka sno mat ur munnen på folk.

Putte är det enda djuret hos oss som har ett efternamn, Putte Bolinder. Jag förstår inte varför. Kanske för att han är busigast? Det blir mer eftertryck att använda efternamn också när man "skäller" på någon.

Jag tror/hoppas att de är uppskattade av de flesta kursdeltagarna. När jag en gång slängde ut dem från kurslokalen när vi hade Feldenkrais, så frågade alla "Var är katterna?" och så fick de komma in igen. Vara med och fika och sedan ligga på magen på deltagarna under grupplektionen. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se